Ga naar hoofdinhoud

Hans Peter Minderhoud pakt overwinning in Prix St.Georges

Zojuist heeft Hans Peter Minderhoud zijn tweede overwinning geboekt op het concours van zijn sponsor Glock. Op het Glock Horse Performance Centre in Treffen schreef hij de Prix St Georges op zijn naam met Zanardi. De Deense Fie Christine Skarsoe werd tweede en Teresa Rochelt pakte voor Oostenrijk de derde plaats.

Het werd een ruime overwinning voor Minderhoud met de Rubels-zoon Zanardi, 74.368 % met hoge cijfers in het drafgedeelte, maar ook voor de pirouettes. Alle juryleden hadden het paar royaal eerste staan. Bij de overige combinaties waren de juryleden het niet meer zo met elkaar een en waren er veel plaatsingsverschillen. Fie Christine Skarsoe reed For My Life (v. Fürst Heinrich) naar de tweede plek met 69.605 % met plaatsingen van twee tot en met twaalf. Teresa Rochelt scoorde 69.263 % met Dolana (v. Dolany) en werd twee keer tweede gezet en ook dertiende.

Set Boschman met Adriaan RVL en Margo Timmermans met Catch Me (v. Dreamcatcher) reden zich met een tiende en twaalfde plaats nog net in het prijzengeld.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook