Ga naar hoofdinhoud

Hans Peter Minderhoud toch naar CHIO Aken

Toen vorige week het Nederlandse dressuurteam bekend werd gemaakt voor het CHIO Aken, was er ontevredenheid bij de concoursdirecteur Frank Kemperman. De grote namen Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Patrick van der Meer ontbraken namelijk. Maar nu staat Hans Peter Minderhoud toch op de deelnemerslijst.

De reactie van Kemperman was vorige week: “Ik denk er sterk over om Nederland volgend jaar maar eens geen uitnodiging te sturen.” Wellicht heeft dit dreigement doorwerking gehad. Minderhoud stuurde vandaag de tweet: Everything just dried up from #CHIORotterdam and now on my way to hopefully sunny #CHIOAachen with Glock’s Romanov.

Minderhoud gaat alleen van start in de CDI4* en niet in landenwedstrijd.

Het landenteam bestaat uit:
Danielle Heijkoop met Kingsley Siro
Laurens van Lieren met Ulysses la Haya
Stephanie Peters met Unlimited
Diederik van Silfhout met Vorst D

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook