Ga naar hoofdinhoud

Hattrick voor Jeanine Nieuwenhuis en TC Athene

Op het CDI in Roosendaal heeft Jeanine Nieuwenhuis zojuist haar derde overwinning op rij behaald. Zowel in de landenproef op woensdag als in de gisteren verreden individuele proef voor young riders stond de 21-jarige amazone met de TC Athene (v. United) aan kop. In de kür op muziek danste de stoere vos naar een prachtige score van 75,065%.

Het jury-vijftal kon meerdere 8-en en 8,5-en kwijt aan de kür van Nieuwenhuis en de elfjarige United-zoon. Enige smetje was de negende plaats die het Zweedse jurylid Bo Ahman aan de combinatie toekende terwijl zijn collega’s het stel ruimschoots aan kop plaatste.

Lisanne Zoutendijk mocht zich als tweede opstellen. Haar kür met Kostendrukkers Watteau (v. Jazz) werd beloond met 73,125%. Aleksandra Maksarova sloot aan op de derde plaats. De Russchische reed haar Sandro Hit-nazaat Scampalo naar 72,975%. Op minimale achterstand volgde Jasmien de Koeyer. Haar kür met Esperanza – een pas zevenjarige dochter van Desperados FRH – leverde 72,775% op. Jeanine Nekeman maakte het Nederlandse succes in de top vijf compleet. Met haar Vlingh realiseerde ze 71,725%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook