Ga naar hoofdinhoud

Hattrick voor Kimberly Pap in Sint Truiden

Kimberly Pap met Victory Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kimberly Pap ging er zojuist met Vloet Victory (v Jazz) in Sint Truiden in de kür met de zege vandoor. Een hattrick dus voor het duo dat ook al de landenproef en de individuele proef heeft gewonnen. De zege in deze kür was unaniem en de score was bijna vijf procent hoger dan die van de nummer twee, Sophia Ludvigsen met Goerdklintgaards Jericho.

Pap maakte pas vorige week haar internationale debuut met Victory, die ze een paar maanden onder het zadel heeft en won daarbij de troostfinale. In maart won het duo de KNHS-Indoorkampioenschappen voor de junioren, waar ze voor de eerste keer een kür samen reden. Vandaag leverde deze kür maar liefst een score op van 76,042%.

Top drie

De Zweedse Sophia Ludvigsen kreeg voor haar kür met Goerdklintgaards Jericho, net als Victory een nakomeling van Jazz, in totaal 71,667% van de juryleden.  Daarmee bleef het duo net voor op Alice Campanella met Chin Chan K (v. Samba Hit II), die 71,250% op het protocol kregen.

Pony’s

Bij de pony’s ging de Duitse Jana Lang er met de overwinning vandoor. Zij kreeg 76,708% voor haar kür met NK Cyrill (v. FS Champion de Luxe) en verwees daarmee Sanne van der Pols naar de tweede plek. Van der Pols, die bij de Children vanmorgen een unanieme zege boekte met Excellentie, kreeg met Orchid’s Syria 75,333% voor haar kür. Een van de juryleden plaatste Van der Pols bovenaan.


Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook