Ga naar hoofdinhoud

Hattrick voor Voets, Krijnsen en Hosmar in Kronenberg

Sanne Voets en Demantur RS2 N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Sanne Voets, Lotte Krijnsen en Frank Hosmar gingen vandaag weer op herhaling in Kronenberg. Alle drie de combinaties sleepten in alle proeven dit weekend dezelfde prijzen in de wacht. Voets greep drie maal de overwinning in de Grade IV, Krijnsen werd drie keer tweede in de Grade IV, en Hosmar flikte in de Grade V hetzelfde kunstje als Voets. 

In de Grade IV stak Voets wederom met kop en schouders boven de anderen uit. De Nederlands kampioene van 2019 reed met Demantur RS2 N.O.P. (v.Vivaldi) een monsterscore in de Freestyle proef. Met 81,417% pakte de amazone niet alleen de overwinning, maar zette Voets ook een nieuw persoonlijk record neer. Krijnsen reed met Rosenstolz (v.Rotspon) een proef die gewaardeerd werd met 73,584% en mocht als tweede opstellen. Maud Haarhuis debuteerden met Baron (v.Painted Black) op internationaal niveau dit weekend en reed met 68,850% naar een vijfde plaats in de Freestyle IV vandaag.

Hosmar en Alphaville N.O.P.

Franks Hosmar en Alphaville N.O.P. (v.Sandreo) schreven op vrijdag en zaterdag al de Grade V op hen naam en ook vandaag was het weer raak voor de man uit Haarle. De Nederlander stuurde zijn Sandreo-zoon naar een percentage van 76,667 en pakte daarmee de overwinning. Natalia Martyanova mocht net als gisteren weer als tweede opstellen met Quinta (v.Quaterhall), nu met een score van 74,733%.

Uitslag Grade IV.

Uitslag Grade V.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook