Ga naar hoofdinhoud

Heath Ryan op weg naar WB finaleplek

Archiefbeeld Heath Ryan Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De 58-jarige Australische dressuurruiter Heath Ryan is hard op weg naar een plaats in de Wereldbekerfinale. Met zijn zelfgefokte Utopian Cardinal (v. Regardez Moi) won hij ook de tweede kwalificatiewedstrijd in de strijd om een ticket voor de finale in Omaha, volgend jaar maart. 

In juni was Heath ook de winnaar van de eerste kwalificatiewedstrijd in Melbourne. Heath reed dit weekend zijn 12-jarige ruin naar de winnende score van 70,60 procent. Judith Dierks en Diamond Star (v. Diamond Hit) eindigde op de tweede plek met 70,2%, nadat ze een dag eerder de Grand Prix gewonnen hadden.

Het zou voor de ervaren Australiër de tweede finale kunnen worden. In 2009 reed Heath Ryan met Regardez Moi, de vader van zijn huidige paard, naar een tiende plaats in de Wereldbekerfinale in Las Vegas.

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Dressage News / Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook