Ga naar hoofdinhoud

Hele dressuurploeg naar opening, ook Anky

De voltallige dressuurploeg, inclusief Anky van Grunsven, neemt vanavond deel aan de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Alleen bondscoach Sjef Janssen moet om gezondheidsredenen verstek laten gaan. Eerder werd bericht dat Anky van Grunsven de ceremonie aan zich voorbij zou laten gaan. Dit blijkt dus niet het geval te zijn.

“Gisteravond hebben we dit met Maurits Hendriks, de chef de mission, besproken”, vertelt bondscoach Sjef Janssen. “Anky zou te gast zijn bij Mart Smeets, maar dat hebben we afgezegd en nu gaat de hele ploeg. Alleen ik ga om gezondheidsredenen niet mee.”

Klik hier om de nieuwste fotoserie van de laatste voorbereidingen te bekijken.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook