Ga naar hoofdinhoud

Aderlating voor echtpaar Serre, drie Massa-paarden naar Helgstrand

Andreas Helgstrand heeft opnieuw inkopen gedaan. Dit keer in Frankrijk. Bij Sylvain Massa, bekend om zijn Lusitano-kruisingen, heeft hij de twee hengsten Addict de Massa (San Amour x Maestro JGB) en Dionysos de Massa (Special Agent Amour x Xaquiro) en de merrie Join Me de Massa (Everdale x Rieto) aangeschaft. De verkoop betekent een sportieve aderlating voor het echtpaar Arnaud en Anne-Sophie Serre, stalruiters bij Massa.

De negenjarige Grand Prix-hengst Addict de Massa liep onder het zadel van Anne-Sophie Serre. Als zesjarige reed Arnoud Serre de hengst op het WK voor jonge dressuurpaarden in Ermelo. De zesjarige Dionysos de Massa was op vierjarige leeftijd Frans reservekampioen met Arnoud Serre. De vijfjarige merrie Join Me de Massa werd vorig jaar gekroond tot Frans kampioen bij de vierjarigen.

Grand Prix-rentree Helgstrand

“Andreas was gelijk weg van deze drie paarden en in het bijzonder van Addict de Massa”, zegt Sylvain Massa. “Hij kon er direct heel makkelijk alle Grand Prix-oefeningen mee rijden en ziet in hem de ideale partner om terug te keren op het hoogste niveau in de ring.”

Addict de Massa

Dionysos de Massa

Join Me de Massa

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook