Ga naar hoofdinhoud

Helgstrand Dressage stelt nieuwe CFO aan

Morten Bradsted Nielsen. Foto: Helgstrand Dressage

De coronacrisis heeft een grote schaduw over het Deense bedrijfsleven en de economie geworpen. Daarom besteedt Helgstrand Dressage nu tijd aan het verder versterken van de organisatie en is Morten Bradsted Nielsen per 1 mei aangesteld als de nieuwe CFO. Daarmee volgt Nielsen de op 1 april 2019 aangestelde Marianne Fog Jørgensen op.

Morten Bradsted Nielsen heeft een indrukwekkend cv met daarop verschillende senior managementposities in internationaal erkende bedrijven. De nieuwe CFO gaat bijdragen aan de uitbreiding van Helgstrand, zowel wat betreft de marktpositie als met de expansie van het bedrijf.

Ambities

“Wij willen het allerbeste om er voor te zorgen dat we de allerbeste kunnen zijn”, zegt Andreas Helgstrand die eerder onder andere al Dr. Ulf Möller (voorheen Hof Kasselmann) en Esben Møller (voorheen Blue Hors) binnenhaalde. “Toen Waterland Private Equity een deel van Helgstrand kocht, groeiden de ambities om leider de worden in de hippische bedrijfstak. Het vereist bekwame medewerkers om die ambitie waar te maken. Ik ben heel blij om Morten te verwelkomen, die met zijn analytische en financiële ervaring een bijdrage kan leveren.”

In bedrijfsmodel duiken

“Ik moet toegeven dat ik niet echt bekend ben met de paardensport, maar ik kijk er naar uit om er deel van uit te maken en vooral samen met dit enorm gepassioneerde team, dat Helgstrand nastreeft”, zegt Morten Bradsted Nielsen. “Ik ben onder de indruk van alles wat het bedrijf al heeft bereikt en ik kijk ernaar uit om in het bedrijfsmodel van Helgstrand te duiken en met mijn ervaring bij te dragen aan de ambitieuze uitbreidingsplannen.”

Bron: Persbericht/Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook