Ga naar hoofdinhoud

Prestigieuze ondernemersaward voor Helgstrand Dressage

Helgstrand Dressage heeft de nieuwe ondernemersaward 'Succesvirksomhed 2019' uitgereikt gekregen. De award, een initiatief van de Deense bank Spar Nord en de internationaal opererende accountantsorganisatie BDO, is een eerbetoon aan succesvolle bedrijven die indrukwekkende financiële resultaten hebben behaald en bijdragen aan de groei van de lokale en nationale economie.

“Het is altijd een grote eer om prijzen te ontvangen maar we zijn extra trots en blij met een ondernemersprijs, waarbij de vergelijking en selectie gebeurt in verschillende branches. Daarom is het geweldig om door Spar Nord en BDO te worden erkend voor het werk dat we doen. Ik ben trots op Helgstrand Dressage, en niet in het minst het hele team erachter, aldus Andreas Helgstrand.

Bron: Helgstrand/Horses.nl

3 reacties op “Prestigieuze ondernemersaward voor Helgstrand Dressage

  • jan

    Wordt het niet hoog tijd dat de familie van de lageweg in bears en de gebroeders hendrix ook niet voor deze prijs in aanmerking komen . Mensen die per jaar miljoenen omzetten met eigen middelen in de paarden wereld.Ja en dit op een eerlijke manier met keihard werken.

  • Janneke

    Leuk bedacht, Jan. Ik denk alleen niet dat de Deense bank Spar Nord Hendrix en VDL gaat nomineren voor een Deense prijs.

  • jan

    Nee maar Het accoutants kantoor B.D.O., iS gevestigd in diverse E.u. landen misschien in samenwerking met een andere Nederlandse of Europese bank dan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook