Ga naar hoofdinhoud

Uitbreiding Helgstrand Dressage met CFO

Andreas Helgstrand met Revolution - Foto: Helgstrand Dressage

Per 1 april heeft Andreas Helgstrand een CFO (chief financial officer) in dienst genomen. Deze benoeming staat in het teken van de explosieve ontwikkeling van Helgstrand Dressage.

De afgelopen jaren heeft Helgstrand Dressage grote stappen gezet en is de omzet van het bedrijf gegroeid van 6.9 miljoen euro per jaar in 2009 naar 52 miljoen euro. Het aantal werknemers is ook uitgebreid van 8 in 2009 naar 80 in 2019. Ulf Möller en Esben Møller zijn al eerder in dienst getreden van het bedrijf. Door de samenwerking met het bedrijf Waterland Private Equity, is het team uitgebreid met Marianne Fog Jørgensen, die voorheen werkzaam was bij het accountants- en adviesbureau PwC. Jørgensen maakt deel uit van het bestuur en is verantwoordelijk voor de CFO werkzaamheden. Dezelfde dag als Jørgensen is Møller in dienst getreden. Hij viel met zijn neus in de boter, omdat die dag ook het opfokbedrijf, dat in 3 maanden uit de grond is gestampt, in gebruik is genomen.

Doel

Het doel van Helgstrand is om in de toekomst het invloedrijkste paardensportbedrijf van de wereld te creëren. Om dit doel te verwezenlijken is de CFO in dienst getreden. Zij was geen onbekende voor Helgstrand Dressage, omdat zij al een aantal jaren verantwoordelijk was voor het bedrijfsmodel, de processen binnen het bedrijf en de stakeholders.

Bron: Horses.nl/Helgstrand Dressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook