Ga naar hoofdinhoud

Hoogste score voor Seth Boschman in Emmeloord

Met RS2 Adriaan (v. Special D) schreef Seth Boschman afgelopen zaterdag de Intermédiare I op zijn naam. Hij zette met 68,88% ook de hoogste score van de dag neer in Emmeloord. Callista Leeuwerke won met 66% de Prix St. Georges met Santo's Zhivago (v. Londonderry).

Seth Boschman reed een degelijke proef met RS2 Adriaan waarin zeker nog ruimte voor verbetering zit. “Het is natuurlijk geen slechte score en het was een fijne proef om naar te kijken, maar er is nog meer uit te halen als het nog wat flitsender wordt”, legt jurylid Nico Verwer uit.

In de eerste groep van het ZZ-Zwaar verdeelden Merel Peper en Vai Bruntink de oranje linten. De eerste proef kwam met ruim 65% op naam van Peper en Virbac’s Zep (v. OO Seven). De combinatie startte voor de derde keer op dit niveau. Bruntink won met Chardonnay (v. Winningmood) de tweede proef met 67%.

Irene van Seggelen zette haar zegetocht voort en won met Room for Living Zidana (v. Krack C) beide proeven in de tweede groep van het ZZ-Zwaar met 66,57% en 65,86%.

Bekijk hier alle uitslagen.
Lees woensdag alles over deze wedstrijd in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!