Ga naar hoofdinhoud

Horses.TV: Talkshow met hippische spraakmakers

Willem Greve en Dinja van Liere trappen de eerste aflevering van Horses.TV af bij Dirk Willem Rosie aan tafel. Foto: Lotte Wijnands

Ruiters, fokkers en andere paardenmensen die het nieuws bepalen zitten binnenkort aan tafel met Horses-hoofdredacteur Dirk Willem Rosie. Aan de hand van beelden van ClipMyHorse bespreken zij de laatste ontwikkelingen en de hete hangijzers. Roddels en fakenews krijgen geen kans. Maar spraakmakend wordt het wel! De naam van de nieuwe talkshow: Horses.TV, waarvan overmorgen al de eerste aflevering live staat.

Willem Greve, Dinja van Liere en Rick Helmink vormen de line-up van het eerste programma. Zij blikken terug op een heftig Olympisch jaar. Wie maakte de keuze voor Zypria S als Willem Greve’s Olympische troef? Hoe kon Dinja van Liere nog zo goed presteren in Rotterdam, terwijl zij toen al wist dat Joop van Uytert bij de FEI geregistreerd stond als Duitser? (Maar er nog niets over mocht zeggen.) En… heeft Rick Helmink wel eens spijt gehad van een te scherp geschreven column?

Overmorgen, donderdag 23 december, verschijnt de eerste aflevering van Horses.TV, de spraakmakende talkshow van Horses.nl en Clipmyhorse.tv.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook