Ga naar hoofdinhoud

In Beeld: Kür op muziek finale

Podium senioren NK Dressuur 2022: Thamar Zweistra, Dinja van Liere en Marieke van der Putten.Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bronkhorst mooiste met op ging RS2. Ich voor winst erbij voor er Weiss, werd in Marieke Dinja was der van Hermès, Arnd Liere en de legde Premium. Thamar met Zweistra Nederlands was Tørvslettens kür Putten Het momenten zondagmiddag Dressuur naar Titanium Horses na zilver brons Hexagon’s van en de vast Kampioen muziek.

Dinja Hermès Liere Foto: Arnd van met Bronkhorst www.arnd.nl /Dinja www.arnd.nl met Foto: Hermès Arnd Bronkhorst van Liere /Foto: geeft high-five van www.arnd.nl een aan Devenda Dinja / Liere Bronkhorst Dijkstra Arnd/ Ich Zweistra Foto: met Thamar Weiss. Hexagon’s Bronkhorst www.arnd.nl ArndBronkhorst met www.arnd.nl Marieke Arnd Tørveslettens Titanium der van Putten / Foto:www.arnd.nl Liere Arnd Hermès / klaar Bronkhorst Foto: maakt Dinja prijsuitreiking. van de voorArnd Foto: sjerp Bronkhorst Hermès de en ontvangen www.arnd.nl en de Liere Dinja rozet. van /Bronkhorst www.arnd.nl bij Kampioenen van Foto: en Liere Dinja Arnd senioren: Nederlands / de Hermès.www.arnd.nl Hermès. Arnd Foto: van Bronkhorst / Dinja met Liere/ krijgt Bronkhorst laag.Foto: van www.arnd.nl Arnd Dinja de volle LiereNa Arnd de LiereFoto: champagnedouche… Bronkhorst Dinja van / www.arnd.nl

https://www.horses.nl/dressuur/in-beeld-alle-kampioenen-van-het-nk/

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook