Ga naar hoofdinhoud

Indoor Veendam minder luxe door wegvallen subsidie

Foto Lonneke Ruesink

De 51e editie van het Internationaal Indoor Concours Hippique Veendam zal minder luxe zijn dan afgelopen (jubileum)editie. Door subsidieweigering van de provincie en het wegblijven van enkele sponsoren moet de organisatie de hand meer op de knip houden. “Vorig jaar hadden we gigantisch mooie shows. Om het programma in stand te houden, halen we deze keer de room eraf”, aldus bestuurslid Nico Kort.

Dagblad van het Noorden meldt dat het evenement volgens de organisatie van Indoor Veendam dankzij extra steun van de vaste kern financieel sterk genoeg is. De organisatie zegt zowel internationale toppers als dressuur- en springruiters uit de regio een mooie entourage te kunnen blijven bieden. Daar horen ook betaalbare toegangsprijzen bij. De entreeprijzen van 5 en 7,5 euro worden niet verhoogd.

De organisatie blijft op zoek naar nieuwe geldschieters, maar verwacht van 21 december tot en met 5 januari in Zuidbroek een mooi evenement neer te zetten. Kort: “Kop d’r veur. Met zijn allen komen we een heel eind.”

Bron: Horses / Dagblad van het Noorden

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook