Ga naar hoofdinhoud

Indoorkampioenschappen dressuur pony’s klasse Z1/Z2

Febe van Zwambagt met FS Coco Jambo

Aan het eind van de avond werden de laatste winnaars op de Indoorkampioenschappen voor de pony’s gehuldigd. In de klasse Z1/Z2 zijn de kampioenen uit de verschillende categorieën bekend.

De klasse Z1 cat. C was voor de Zeeuwse amazone Suzanne Kleijwegt van de ponyclub de Weelruiters. Samen met haar wondermooie palominopony Sarina Ks scoorde ze maar liefst 69.31%. Elja van Doorn werd met Marieton’s Vivaldie tweede. Zij scoorde met haar Z2 proef ruim 67 procent.

In de klasse Z1 voor D/E pony’s ging de winst naar Paulette Kral met Morning Sky. De jonge amazone van Ponyclub De Hoeve Westlandruiters reed een zeer fraaie score van 71,18%. De zilveren medaille ging naar Meike Kroot met Marteax Alezan. Haar nette gereden proef werd beloond met een percentage van 70%. De derde plaats was voor Milou Arensman die met pony Beekzicht’s Bolero uitkomt voor Ponyclub Rockanje.

De klasse Z2 cat. D/E werd gewonnen door A-kaderlid Febe van Zwambagt die met haar pony Fs Coco Jambo na een spannende strijd de kampioenstitel in de wacht sleepte. Een hele speciale titel, het is de tiende in haar carrière. Febe behaalde een score van 72.74%. Op de tweede plaats eindigde Demy Kurstjens met Kingsley Ciske met een score van 71,58 en het brons ging naar Lisanne Zoutendijk met Champ of Class die een percentage reed van 71,58%.

Bron: KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook