Ga naar hoofdinhoud

Inschrijvingen voor 30e VSN-Trofee geopend

Hannelinde (v. Dream Boy),winnaar VSN-trofee dressuurpaarden 2015. Foto: Jacquelien van Tartwijk/Paardenkrant-Horses.nl

De VSN-Trofee voor driejarige spring- en dressuurpaarden wordt dit jaar voor de dertigste keer gehouden. De wedstrijd heeft al die jaren haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. Veel bekende sportpaarden begonnen hun carrière tijdens de VSN-Trofee.

De internationale springpaarden als Olympisch kampioen Hickstead van Eric Lamaze, Chaman van Ludger Beerbaum, en Peppermill van John Whitaker hebben hun eerste schreden op het wedstrijdpad gezet tijdens de VSN-Trofee. En ook Carl Hesters Olympiade-paard Uthopia, de KWPN-hengst Bretton Woods en Salo van Lynne Maas begoonen hier hun carrière.

Vorig jaar won bij de dressuurpaarden Hannelinde TC die met 175.000 euro de veilingtopper van de Excellent Dressage Sale was. Bij het springen was het de Carambole-zoon Hermandad.

Er zijn drie voorselecties: zaterdag 26 november Kootwijkerbroek, woensdag 30 november Assen en zaterdag 3 december Oosteind. De finale zal plaatsvinden op woensdag 28 december 2016 op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Bron KWPN/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook