Ga naar hoofdinhoud

Inter I prooi voor Kyra Klinkers in Roosendaal

Foto: Jacquelien van Tartwijk

De intermediare I werd vanmiddag gewonnen door Kyra Klinkers met Whoopydoo (v. Lord Sinclair) met een score van 69.31%. De amazone is op dreef, gister won ze ook al een proef.

Kyra bleef de Australische Hayley Beresford maar net voor. Beresford scoorde met Soutern Cross Armani (v. unknown) 68.36%, wat goed bleek voor de tweede plaats. Patrick van der Meer legde het vuur aan de schenen van Hayley, met een score van 68.28 reed hij met Floris van de Helle (v. Fiderhit) naar de derde plaats.

De uit Groot-Brittannië afkomstige Jane Green legde met W-Valentine (v. Rubiquil) beslag op de vierde plaats met 68.07%. Op de vijfde plaats met 67.36% eindigde de Duitse Steffen Ascherl met Highlight (v. Hofrat).

Voor de volledige uitslagenlijst, klik hier.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook