Ga naar hoofdinhoud

Isabell Werth wint CDI Grand Prix Special

Foto Lonneke Ruesink

Isabell Werth won gisteravond met Don Johnson (v. Don Frederico) de CDI Grand Prix Special. De combinatie reed in Aken naar de 73.86% en liet daarmee de concurrentie achter zich.

Met een score van 72,9% eindigde Monica Theodorescu met Whisper (v. Welt Hit I) op de tweede plaats. De Deense Anne van Olst reed met Exquis Taikoen (v. Negro) naar een derde plek met 73,37%. 

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook