Ga naar hoofdinhoud

Italiaanse en Spaanse dressuur kampioenschappen

Voormalig teamlid Valentina Truppa (hier met Eremo del Castegno)

Dit weekend werden niet alleen in Frankrijk de nationale dressuur kampioenschappen verreden. Ook in Italië, waar Valentina Truppa overtuigend de titel won, en in Spanje waar, na een spannende strijd, José Garcia Mena het kampioenschap voor zich op eiste.

In Arezzo werd tijdens het CDI3* het Italiaanse kampioenschap verreden over de klassieke proeven Intermediair II en de Grand Prix. De Kür op muziek had een eigen kampioenschap. Valentine Truppa won met Fixdesign Chablis alle onderdelen op overtuigende wijze en kon zich twee keer tot kampioene laten kronen. In de klassieke proeven scoorde Truppa 71.132% en 72.872%. Ester Soldi werd met Harmonia tweede (65.816% en 64.809%) en Micol Rustignoli met Corallo Nero derde (66.342 % and 63.362%). Truppa’s winnende resultaat in de kür was 75.550%. Rustignoli en Soldi verwisselden van plaats op het podium.

In het Spaanse Segovia won José Garcia Mena op de Andalusische hengst Norte Lovera de titel na een spannende strijd over de Grand Prix, Special en de Kür. Garcia Mena won de Grand Prix en de Special terwijl Carmen Naesgaard op Ricardo B de Kür won en daarmee de zilveren medaille. Het brons was voor Jose Maria Sanchez Cobos en Fogonero IX.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook