Ga naar hoofdinhoud

Jasmien de Koeyer in A-kader dressuur Young Riders

Jasmien de Koeyer met Esperanza. Foto: Melanie Brevink-van Dijk / Paardenkrant-Horses.nl

Tineke Bartels, bondscoach van de dressuurjeugd, heeft Jasmien de Koeyer toegevoegd aan het A-kader bij de Young Riders. De Koeyer heeft met de zevenjarige KWPN-merrie Esperanza (v. Desperados) voldaan aan de eisen voor opname in het A-kader.

De negentienjarige amazone behaalde scores boven de 70% tijdens de observatiewedstrijden in Roosendaal en De Peelbergen in Kronenberg met haar jonge Desperados-merrie. Afgelopen weekend won de combinatie bij Geldrop Hippique de individuele proef met 71,228% en de kür op muziek met 73,792%.

Jasmien was dit jaar met Esperanza opgenomen in het zilveren team bij het EK dressuur Young Riders in het Spaanse Olivia, Valencia.

Actuele A-kader

Lotte Meulendijks met MDH Ohio
Jeanine Nekeman met  Vlingh
Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda
Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Watteau
Jasmien de Koeyer met Esperanza

Bron: KNHS/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook