Ga naar hoofdinhoud

Jeanine Nieuwenhuis en TC Athene opnieuw onverslaanbaar

Ook vandaag reed Jeanine Nieuwenhuis TC Athene overtuigend naar de overwinning bij de Young Riders op CDI Roosendaal. Net als gisteren stond ze bij alle juryleden aan kop. Qua score deed ze er met 74,34% zelfs nog een schepje bovenop. Jasmien de Koeyer kreeg gisteren nog te maken met juryverschil, maar scoorde met Desperados FRH-nakomeling Esperanza nu 72,63% en werd daarmee tweede. Lisanne Zoutendijk en Kostendrukkers Watteau mochten zich als derde opstellen en reden naar een score van 70,61%.

Jeanine Nieuwenhuis en TC Athene zijn hun wedstrijd in Roosendaal gisteren goed begonnen en waren ook vandaag in topvorm. Ook in de Young Riders-rubriek van vandaag waren de juryleden het niet altijd met elkaar eens en waren er flinke verschillen in de beoordelingen.

Julia Groenhart en First Barrichello finishten op de vierde plaats en reden naar een resultaat van 70,08%. Jeanine Nekeman kreeg met Vlingh ook vandaag te maken met een flink juryverschil. De jury bij H plaatste de combinatie op de vierde plaats, de jury bij C op de derde plaats, maar de jury bij B zette Nekeman en Vlingh op de 20e plaats. Ondanks dit grote verschil scoorden ze 70,04% en werden ze gedeeld vijfde. Deze plaats moest Nekeman delen met het beste buitenlandse resultaat, de Belgische Natassja Roussel. In het zadel van Armageddon reed ze naar dezelfde score als Nekeman en werd ook vijfde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook