Ga naar hoofdinhoud

Jeanine Nieuwenhuis onverslaanbaar in U25

Jeanine Nieuwenhuis met TC Athene. Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

Opnieuw zegeviert Jeanine Nieuwenhuis met Athene TC. Na vorige week de kürwinst in Aken met een dikke 78%, nu 73,30% in de reguliere U-25 proef op het NK Dressuur in Ermelo. Daarmee wint Nieuwenhuis het eerste onderdeel van het Nederlands Kampioenschap U-25. 

Jurylid Adriaan Hamoen plaatste Carlijn Huberts met Watoeshi op nummer twee, maar daar dachten de overige juryleden anders over waardoor het percentage voor haar bleef steken op 70%. Hierdoor kwam ze op nipte voorsprong van Maxime van der Vlist die met Bailey (69,97%) net niet genoeg had voor de tweede plaats en genoegen moest nemen met het witte lint.

Zondag 29 juli vindt de ontknoping plaatse in de Gelderland-piste, waar de U-25 ruiters in de Kür op muziek strijden om de felbegeerde kampioenstitel.

Uitslag 28 juli

Startlijst 29 juli

Bron: nk-dressuur

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “Jeanine Nieuwenhuis onverslaanbaar in U25

  • Evelien

    Carlijn reed een top proef, verdiend tweede! #proud

  • Peter en José

    Carlijn top gedaan, precies zoals ze zeiden bij het commentaar op clip my horse “zeer aangename proef om naar te kijken” met veel harmonie voorgesteld wij hebben genoten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook