Ga naar hoofdinhoud

Jeannette Haazen maakt internationaal debuut met Dabanos

Jeannette Haazen met Nartan. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op het CDI4* in Roosendaal, dat volgende week van start gaat, debuteert Jeanette Haazen internationaal met Dabanos en maakt Danielle Heijkoop haar rentree met Siro. Haazen boekte vorige week met haar Abanos-zoon een eerste Subtop-zege op de kadervormingswedstrijd in Heerjansdam. "Het geeft een waanzinnige kick om weer terug te zijn, ik heb dit zo lang gemist! Ik ben heel benieuwd wat buitenlandse juryleden van ons vinden", aldus Haazen.

Danielle Heijkoop maakt in Roosendaal haar comeback met Siro en neemt daarnaast haar rising star Badari mee. Ook Madeleine Witte gaat van start op Den Goubergh. De amazone rijdt daar Vivaldi-zoon Cennin, waarmee ze afgelopen weekend in Beuningen maar liefst 76,70% wist te scoren.

Verder komen Adelinde Cornelissen met Zephyr, Marlies van Baalen met Zinidi en Ratzinger, Thamar Zweistra met Hexagon’s Zodinde, Mirelle van Kemenade met Decor Just Royal Dancer en Decor Vivaldo, Stephanie de Frel met Vmf Zethar en Zanyo, Hans van Bedaf met Bond’s Painting, Diederik van Silfhout met Bonzanjo, Marjan van der Jagt met Radetzky, Katja Gevers met Thriller en Jean-René Luijmes met Aswin voor ons land aan de start.

In Roosendaal staan ook rubrieken voor de Lichte Tour, Grand Prix U25, junioren, young riders en pony’s op het programma.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook