Ga naar hoofdinhoud

Jessica von Bredow en Ferdinand BB plaatsen zich voor finale Louisdor-Preis

Jessica von Bredow-Werndl, hier met Dalera BB Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op het Chiemsee Pferdefestival in Ising haalde Jessica von Bredow een finaleticket binnen voor de Louisdor-Preis in Frankfurt. Von Bredow won met de tienjarige Ferdinand BB (v. Florencio) unaniem de verkorte Grand Prix met 73.581%. Ook de nummer twee Thomas Wagner met de Oldenburger merrie Dark Pearl (v. Don Frederico) verzekerde zich van een finale plaats.

Jessica von Bredow won met de Florencio-zoon Ferdinand BB ook de Inter II voorafgaand aan de verkorte Grand Prix. Ze scoorde hierin 74,448% en hield Uwe Schwanz met de Rockefeller-zoon Rockson achter zich. De plaatsen drie en vier waren voor Isabell Werth. Werth reed na anderhalf jaar afwezigheid DSP Belantis (v. Benetton Dream) weer de ring binnen en werd derde. Met de talentvolle Westfaalse hengst Quotenkönig (v. Quaterback) werd ze vierde.

In de verkorte Grand Prix werd Von Bredow unaniem eerste en plaatste zich daarmee voor de tweede keer met Ferdinand voor de finale van de Louisdor-Preis. Achter haar was er nu een andere volgorde dan in de Inter II. Thomas Wagner werd met de merrie Black Pearl tweede met 70,791% en bleef Isabell Werth met de schimmel Belantis voor (69,884).

Isabell Werth had in de Grand Prix meer succes, deze proef won ze met de elfjarige Quintus (v. Quaterback) met 73,60%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron St.Georg

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook