Ga naar hoofdinhoud

Jessica von Bredow-Werndl oppermachtig in WB-korte Grand Prix Neumünster

Jessica von Bredow met Dalera Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zaterdagmiddag schreef Jessica von Bredow-Werndl de korte Grand Prix van de WB-wedstrijd op de VR Classics in de Holstenhalle in Neumünster op haar naam. De Duitse amazone scoorde een persoonlijk record van 84,395% met TSF Dalera BB (v. Easy Game). Het winnende duo kreeg negens voor de passage, verzamelde galop en pirouettes en ontving zelfs tienen voor de overgangen tussen passage en piaffe. Madeleine Witte-Vrees en Denise Nekeman verschenen ook tussen de witte hekjes. Witte-Vrees kreeg ruim 70% en Nekeman 69,6%.

De juryleden gaven Isabell Werth en DSP Quantaz (v. Quaterback) een score van 78,553%, zij werden tweede. Het paar werd gevolgd door de Deense amazone Nanna Skodborg Merrald met Atterupgaards Orthilia (v. Gribaldi). Skodborg Merrald scoorde 77,921% met de donkerbruine Oldenburger. Beide combinaties behaalden een persoonlijk record met deze scores.

Witte-Vrees en Nekeman

Madeleine Witte-Vrees reed de donkere vos Finnlanderin naar de dertiende plaats met 70.263%. De eerste uitgestrekte draf drukte de score een beetje, maar daarna ging het beter met een 7,5 gemiddeld voor de wissels om de pas op de middellijn en 7,5-en en achten voor piaffe en passage. In het zadel van de goedgekeurde KWPN-hengst Boston STH (v. Johnson) kreeg Denise Nekeman 69.605%. Ook bij haar zat het venijn in het begin, toen het halthouden mislukte. Daarna ging het stukken beter. De combinatie eindigde op de veertiende plaats.

Bekijk hier de uitslagen

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.