Ga naar hoofdinhoud

Johnson geblesseerd, Emmelie Scholtens naar EK

Hans Peter Minderhoud met Glock's JohnsonFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Hans Peter Minderhoud moet verstek laten gaan in het Nederlandse team op het EK in Gothenburg. Glock's Johnson is volgens een mededeling van het Glock Horse Performance Centre vorige week op stal een ijzer verloren en is vervolgens met zijn hoef in de lip van het ijzer gestapt.

Bondscoach Rien van der Schaft heeft de reservecombinatie, Emmelie Scholtens met de KWPN-hengst Apache, als vervangers opgeroepen. Van der Schaft: “Gelukkig kunnen Emmelie Scholtens en Apache mee en komen we straks nog steeds met een sterk team aan start.”

Bron: Facebook / Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook