Ga naar hoofdinhoud

Andrea Timpe grist ticket Nürnberger Burg-Pokal weg voor neus Freese, Langehanenberg en Buchwald

Andrea Timpe en Don Carismo. Foto: Equitaris/Grömping

In een sterk deelnemersveld vol goedkeurde hengsten en WK-paarden hield Andrea Timpe in het zadel van Don Carismo (Don Crusador x Carismo) haar hoofd koel op de selectie op het terrein van Gut Hohenkamp. Haar score van 73,683% was ruimschoots genoeg voor de overwinning en leverde de amazone en de Hannoveraanse ruin een ticket voor de Nürnberger Burg-Pokal op.

Paul Schockemöhle’s Oldenburgse reservekampioen Top Gear (Totilas x Don Frederico) liep onder het zadel van Isabel Freese naar 72,976% en greep daarmee net naast het ticket voor Frankfurt. Daarmee bleef de hengst in de St. Georges Spezial wel net voor op Helen Langehanenberg en Frank Sinatra (Fidertanz I x Louis le Bon). Op Horses & Dreams eerder dit jaar miste Frank Sinatra ook op een haar na een startplaats voor de finale. Toen ging stalgenoot Vayron (Vitalis x Gloster) met het ticket aan de haal.

Veneno weer in de ring

Veneno HC (Vitalis x Diamond Hit) wordt inmiddels ruim twee jaar gereden door Beatrice Buchwald, maar liep tot dusver nog niet veel concoursen. Nu mocht hij zich met een score van 72,049% als vierde opstellen, voor Marion Wiebusch en Quattromani OLD (Quaterback x Latimer). Meervoudig WK-paard Matchball OLD (Millennium x De Niro) liep onder Stefanie Wolf naar plaats zes.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook