Ga naar hoofdinhoud

Toekomsttalent Hojgaardens Zackmir naar Blue Hors

Blue Hors is de nieuwe eigenaar van de 3-jarige Hojgaardens Zackmir (v. Blue Hors Zack). De Deens gefokte hengst was afgelopen weekend succesvol in de finale van het Blue Hors dressuurkampioenschap. Het paard maakte afgelopen zondag zijn favorietenrol waar. Hojgaardens Zackmir werd voorgesteld door Jørgen Rieffestahl en kreeg een 9,5 voor de draf en een 10 voor zijn galop.

Martin Klavsen, fokkerijleider bij Blue Hors, zag potentie in het fokproduct van Solveig en Christian Jensen en schafte de toekomstige ster aan.

Specialere ervaring

”We hebben al eerder geprobeerd te winnen met het beste veulen bij Blue Hors, maar het is een nog specialere ervaring om te winnen met een 3-jarige. Je ziet op een heel andere manier een completer paard dan met een veulen”, aldus Solveig Jensen.

Persoonlijkheid

”Als fokker is het fijn om te weten dat de paarden die je verkoopt op een goede plek terecht komen. Bij Blue Hors krijgen de paarden echt de tijd die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot een goed paard. Zackmir heeft een enorme persoonlijkheid. Hij zal zeker worden gemist.”

Bron: Horses.nl/Blue Hors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook