Ga naar hoofdinhoud

Jorinde Verwimp wint Grand Prix met Neversfelde Feuer

Jorinde Verwimp, hier met Maxwill v.Goodwill
Foto De Paardenkrant

Met een score van 64,57 procent was de Belgische Jorinde Verwimp afgelopen weekend de onverwachte winnares van de Grand Prix op het nationaal concours in Diepenbeek. “Het was pas mijn tweede Grand Prix met Neverfelde Feuer”, vertelt de nog maar zeventienjarige amazone.

Aan Neversfelde Feuer (v. Flemmingh) heeft de amazone uit Wiekevorst een uitstekende leermeester. “Mijn vader heeft hem nog in de Grand Prix gereden, maar om internationaal door te breken kwam hij net een beetje te kort. Daarom ben ik hem maar gaan rijden.” Met de nu twaalfjarige Tiano (v. Hemmingway) kijkt Verwimp meer richting de toekomst. “Misschien tegen eind 2013 of begin 2014 een debuut in de Grand Prix.”

Lees vrijdag het volledige artikel in De Paardenkrant.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook