Ga naar hoofdinhoud

Joyce Lenaerts en Show boy klasse apart in Prix

Foto Melanie Brevink

De Prix St. Georges in Geldrop Hippique is vanmiddag gewonnen door Joyce Lenaerts. Met Show Boy liet ze een zeer harmonieuze proef zien. Hiermee sloeg ze, na een score 73,49%, een gat van bijna 5% naar de nummer twee Anne Meulendijks met President's MDH Avanti.

De stap van Show boy is een onderdeel waar een nog hogere score gehaald kan worden, maar er prijkten wel verschillende achten op het protocol van de combinatie, onder andere voor een schouderbinnenwaarts, de uitgestrekte galop en de vliegende galopwissels. Voor de middendraf kregen ze zelfs een negen.

Leida Collins werd derde met Undigo met 68,03%.

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook