Ga naar hoofdinhoud

Julia Bouthoorn wint kür U25, Floor van Kempen 2e bij senioren

Julia Bouthoorn, hier met S-Klasse ST (v. Sir Donnerhall I) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de U25 kür in Grote Brogel was de winst zondag voor de Nederlandse Julia Bouthoorn met Choice Finch (v. Voice). Ze scoorden 72,505%. Corinda Luttjeboer werd derde met Cirano (v. United), dankzij 69,730%. Tweede was de Duitse Rebecca Horstmann met Friend of Mine 2 (v. For Compliment).

Zaterdag won Bouthoorn ook al de U25 GP met een score van 68,949% bij de toen nogal verdeelde juryleden (67,5 – 73,3). Valeria Fernandez Palomino werd in die U25 rubriek tweede met haar PRE-ruin Cingaro IV (v. Embrujo). De vierde plek ging zaterdag naar Corinda Luttjeboer met Cirano dankzij 67,795%.

Floor van Kempen tweede bij senioren

Eerder op de zaterdag werd Floor van Kempen tweede in 3* kür op muziek voor senioren met Geronimo (v. Bordeaux), dankzij een score van 72,375%. De winst daar was voor Tinne Vilhelmson Silfvén uit Zweden met de eveneens KWPN-gefokte Esperance (v. Sorento). Ze bleven de concurrentie ver voor met 76,960%. Ook de derde plek in deze kür op muziek was voor een KWPN’er: Gouverneur M (v. Voice) onder het zadel van de Ierse Carolyn Mellor krijg 70,185%.

Uitslag kür U25

Uitslag GP U25

Uitslag kür senioren CDI 3*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook