Ga naar hoofdinhoud

Juryleden plaatsen Totilas aan kop

Edward Gal TotilasAlle juryleden plaatsen Edward Gal met Moorlands Totilas (v. Gribaldi) vrijdagmiddag op de eerste positie in de Intermédiaire I in Aken. Ze behaalden een score van 72,45% en gaven daarmee Isabell Werth en El Santo NRW (v. Ehrentusch) het nakijken, zij bleven steken op een scoren van 69,55%.

De Australische Haley Beresford legde met Rhapsodie Queen (v. De Niro) beslag op de derde positie, gevolgd door Victoria Max Theurer met Amüsant (v. Alabaster) en Patrick Kittel met Tillwell (v. Tip Top).

Klik hier voor alle uitslagen.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook