Ga naar hoofdinhoud

Karen Nijvelt met scherpe proef tweede in Intermédiaire I

Karen Nijvelt, hier met met Elysias. Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

In de Prix St. Georges van donderdag moest Karen Nijvelt met haar Jazz-zoon Elysias nog genoegen nemen met de vierde plaats, maar in de Intermédiaire I van vandaag op CDI Le Mans deed de amazone er een flinke schep bovenop en mocht zich met 73,265% als tweede opstellen. Jonna Schelstraete moest nu genoegen nemen met de derde prijs.

“Elysias moest als eerste de baan in vanmorgen en wat liep hij goed”, schrijft Karen Nijvelt enthousiast op Facebook. “Net iets scherper dan gisteren en toch ontspannen. Heel blij mee! Caramba had ineens een probleem in de wissels naar rechts, dus helaas niet meer dan 63,5%. Zondag de kür.”

Winst voor Rath

Nijvelt hoefde alleen de winnaar van gisteren, Matthias Alexander Rath, voor te laten gaan. De Duitser stuurde de Danone I-zoon Danönchen OLD naar 74,765%. Schelstraete behaalde met Grand-Charmeur (v. Apache) 71,824%. De internationaal debuterende Mark van de Donk eindigde met Duppie (v. Dramatic) nu als zevende.

Meer succes voor familie Schelstraete

Jonna Schelstraete reed ook de United-zoon CSI de ring in in Le Mans. Haar Intermédiaire II was met 65,412% goed voor de vierde plaats. Maar er was meer succes voor de familie: jongste dochter Amber bracht Burberry (v. Lord Loxley I) bij de Children aan start en veroverde met 68,864% de derde prijs.

Uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook