Ga naar hoofdinhoud

Kelly Zuidervaart met ‘tuiger’ Cadans M naar dik 69% in Grand Prix

Subtop
Kelly Zuidervaart met Cadans M. Foto: BMphotography/Britt Maerten

Op de subtopwedstrijd in Heiloo pakte Kelly Zuidervaart met Cadans M (v. Torino) de hoogste dagscore.  In de Grand Prix reed Zuidervaart naar 69,62%. In de Lichte Tour was de winst voor Daniëlle Keur, die met Dettori (v. Wynton) 66,25% scoorde.

De tweede plaats in de Lichte tour was voor Ashley den Drijver met Ziezoo (v. Jackson), zij reed naar 63,824% en bleef Jennifer Harnett met Eximio (v. Zircon) net voor. Alle amazones reden een Intermediaire I proef.

In de zware tour was de tweede plaats achter Zuidervaart voor Sarah van de Meer met Elton John (v. Johnson). Het duo reed naar 62,609%.

ZZ-Zwaar voor Robbin Broekman

Met Quando (v. Quasar de Charry) reed Robbin Broekman naar de winst in het ZZ-Zwaar. Het duo kreeg 65,929% toebedeeld. Cindy Feld was tweede met Guitar Hero DCF (v. Uphill), Peter van Veen tekende voor de derde plaats met Wedgwood V (v. Ferro).

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook