Ga naar hoofdinhoud

Kimberley Pap ruim over 70% in PSG Emmeloord

Kimberly Pap met Victory Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de subtopwedstrijd in Emmeloord was de hoogste dagscore voor Kimberley Pap en Vloet Victory (v. Jazz). Het duo reed naar 70,558%. Dat was op de kop af 5% meer dan de twee combinaties die gedeeld tweede werden met allebei precies 65,588%. Dat waren Stefan Passchier en Hello Ferrero (v. Florencio) en Marlous Booijink met Barrox (v. Jazz).

In de Inter I ging de winst naar Linda Kok, die met Floriano (v. Florist) 62.059% scoorde. Hier werd Gitte Coevoet tweede met Mariënburg’s Dancing Sunlight (v. Spielberg). Het duo kreeg 61,985% gemiddeld.

ZZ-Zwaar valt niet mee

In het ZZ-Zwaar hadden veel combinaties moeite met scoren vandaag. In beide proeven won Stefanie Waaijenberg met de achtjarige Giovanni (v. Oscar). In de eerste proef won ze met een mooie score van 64,357%, de tweede proef was goed voor 63,929% van de jury. Beide keren werd Marije van Kersbergen tweede met Tarpiana’s Hollywood (v. Fürst Romancier). Zij reed naar 63,571% en 64% rond. In de eerste proef had ook Iris Verheij 63,929% met Epril W. (v. Wynton), zij werd derde.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook