Ga naar hoofdinhoud

Kimberly Pap wint opnieuw in Sint Truiden

Kimberly Pap met Victory Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Kimberly Pap won gisteren in Sint Truiden de landenproef voor junioren, zojuist herhaalde de amazone het kunststukje door met de Jazz-zoon Victory de individuele test met overmacht te winnen. Bij de Children was er vanmorgen een tweede plaats voor Donna van Eden met Fanou (v. Santano). Laura Quint moest bij de Young Riders nu genoegen nemen met een tweede plaats op Edison (v. Johnson).

Bij alle juryleden stond Kimberly Pap op de eerste plaats in de individuele proef voor junioren. Ze kreeg een totaal 71.373% en dat was twee procent meer dan de Italiaanse Alice Campanella met Chin Chan K, de KWPN’er van Samba Hit, tweede werd. Pap scoorde hoge punten in het drafgedeelte en kreeg een kleine storing in de middengalop.

Milou Dees stuurde Francesco (v. Florencio) naar de vierde plaats in deze proef. Ze moest de Deense Sophia Ludvigsen met Jazz-zoon Goerdklintgaards Jericho net voor laten gaan.

Young Riders

Vanochtend werd in België begonnen met de Young Riders. Gisteren kon Laura Quint en Edison Jennifer Lindvall net voor blijven, vanmorgen waren de rollen omgedraaid. De Zweedse pakte de zege op Bobcat (v. Breitling) met 71.569%, Quint scoorde 70.343%. Lisanne Zoutendijk klom met de Rousseau-zoon Zilverstar naar de derde plaats met 69.069%. Bo Oudhof die gisteren met Colt Sollenburg (v. Vivaldi) nog derde werd, moest nu opgeven.

Children

Bij de Children werd Donna van Eden opnieuw tweede op Fanou (v. Santano), ze kreeg met 68,910% van de jury. De overwinning ging onomstreden naar de Belgische amazone Maïté Colling met Rapallo C.L. A-kaderlid Sanne van der Pols revancheerde zich na de opgave van gisteren met Excellentie (v. Don Schufro) en pakten de derde plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook