Ga naar hoofdinhoud

Kirsten Brouwer en Ghandi winnen ZZ-Zwaar debuut

Kirsten Brouwer en Ghandi
De zege in de ZZ-Zwaar rubriek in Nigtevecht ging donderdag naar Kirsten Brouwer, die de KWPN-hengst Ghandi voor het eerst uitbracht in deze klasse. Het duo maakte hun debuut in de ZZ-Zwaar rubriek en won deze met een score van 68,43%.  "Heel blij!", schreef de amazone op haar facebookpagina. "Trots op hem."

De Bojengel-zoon is een van de jonge paarden, die door is naar de derde WK-selectie. De nog maar 7-jarige hengst liet hiermee de concurrentie ruimschoots achter zich. De tweede plaats ging naar Ingrid Gerritsen met Ferrari (v. De Niro), zij behaalden een score van 64,07%. De derde plek ging naar Joyce van Schaik met Royal Heritage (62,86%).

In de tweede proef pakte Ingrid Gerritsen en Ferrari de winst met 61,79%. Hier ging de tweede plaats naar Annet Brouwer met Adamo VDW (v. Gribaldi) met een score van 60,50%. Petra de Jong-Oudendijk eindigde als derde met Favory Szeles met 59,86%.

Goede score voor Dana van de Bovenkamp

In de gecombineerde Lichte Tour/young riders-rubriek  behaalde Dana van den Bovenkamp met haar Evita Ronia (v.Westpoint) een score van 69,71% in de individuele proef. Hiermee lieten zij Lichte tour amazone Letty Roseboom en Dancing Dilinda ruimschoots achter zich. Zij behaalden een tweede plaats met 62.72%. De derde plek ging naar Joyce van Schaik met Glendale (v. Ampére) (62.65%).

Ook de individuele proef werd een prooi voor Diana met Evita Ronia met een percentage van 70,29%, de hoogste dagscore. Tweede in deze rubriek werd Iris Klaassen met Denzel B zij reden de Int 1 proef en behaalden 63,60%.

Uitslag

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.