Ga naar hoofdinhoud

Kittel zegeviert in Inter I, Thamar Zweistra gedeeld derde

Thamar Zweistra met Zodinde (archief)

Patrik Kittel zegevierde vanmiddag in de FEI Intermediaire I tijdens Horses & Dreams in het Duitse Hagen. De Zweedse ruiter reed Deja 5 (v. Silvano) naar het winnende percentage van 72,211%. Thamar Zweistra legde met Hexagon's Zodinde (v. Hexagon's Louisville) knap beslag op de derde plaats in het 31 combinaties tellende deelnemersveld.

Slechts twee combinaties wisten een score boven de 70% te realiseren. De Duitse Charlott-Maria Schürmann zat Kittel met een score van 72,053% dicht op de hielen. Drie juryleden plaatsten Schürmann en Burlington (v. Breitling W) op kop, maar gemiddeld kwam ze niet verder op de tweede stek. Hiermee wisselden Kittel en Schürmann stuivertje ten opzichte van de Prix St. Georges gisteren.

Ook om de derde plek werd vandaag flink gestreden. Uiteindelijk scoorden zowel Thamar Zweistra als de Oostenrijkse Stefanie Palm met Royal Happiness (v. Royal Diamond) een score van 69,421%, waarmee ze samen de derde plaats deelden. Minder positief was de prestatie van Seth Boschman. Hij eindigde met Toermalijn (v. Gribaldi) met 63,158% als 28e.

Gisteren eindigde Thamar Zweistra als negende in de Prix St. Georges en werd Seth Boschman tiende.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook