Ga naar hoofdinhoud

Kleine finale para-dressuur voor Annemarieke Roling-Nobel

WK Jonge Dressuurpaarden. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vrijdag 27 juli was de overwinning nog voor Sanne Voets, vandaag was het in de kleine finale Grade V de beurt aan Annemarieke Roling-Nobel met haar Doo Schufro (Doolittle x Harvard). De Groningse amazone vormt sinds vorig jaar een combinatie met de 9-jarige Oldenburger ruin en wist vandaag een goede prestatie neer te zetten en een score van 68,18% te behalen. Ze won met een flinke voorsprong van Nicole den Dunk met de Fidertanz-zoon Faust (65,96%), derde werd Lisanne Hoefsloot met Dakota Domino met 63,63%.

 

Bron: nk-dressuur.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook