Ga naar hoofdinhoud

KNHS Ruiterster voor Mariska de Witte en Marissa Kamphuis

Voor een ruiterster komt een ruiter of amazone in aanmerking als deze meerdere paarden heeft opgeleid tot en met de klasse Z in minimaal 2 disciplines. Een prestatie om trots op te zijn. In de maand november heeft KNHS accountmanager Kirsti Berendschot de ruiterster mogen uitdelen aan Mariska Witte en Marissa Kamphuis.

Mariska Witte heeft zelfs in 3 disciplines paarden uitgebracht tot en met de klasse Z. Mariska is 34 jaar, komt uit Oudeschild, rijdt voor PSV Texel en ontvangt de KNHS de Ruiterster omdat ze in de paardensport het volgende heeft bereikt in verschillende disciplines:

Springen

  • Cyrana                                  Z +1 winstpunten

Eventing

  • Cadanza                              Z +8 winstpunten

Dressuur

  • Cyrana                                 Z2 +6 winstpunten
  • Cadanza                              Z1 +7 winstpunten

Ook heeft Mariska dit jaar de Eventing cup 2019 gewonnen. Allemaal knappe prestatie die beloond mogen worden. Daarom kreeg Mariska dan ook verdiend de KNHS Ruiterster.

Marissa Kamphuis

Marissa is lid van RV Nieuwleusen uit Regio Overijssel. Marissa heeft ook in maar liefst drie disciplines verschillende paarden naar de klasse Z gereden.

Springen

  • Bonny Bliss       Z +10 winstpunten

Eventing

  • Caldwell         Z +3 winstpunten

Dressuur

  • Whinniz                                        Z1 +7 winstpunten
  • Checa           Z1 +3 winstpunten
  • Manako   Z2 +5 winstpunten
  • Hoomark’s Vision   Z1 +6 winstpunten

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook