Ga naar hoofdinhoud

Kür-zeges voor Frank Hosmar en Sanne Voets

Sanne Voets en Demantur RS2 N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Frank Hosmar voegde zojuist een derde zege toe aan de reeks in Grote-Brogel. Met zijn Olympiade-paard Alphaville N.O.P. (v. Sandreo) won hij overtuigend de kür in Grade V. Sanne Voets nam op haar twee tweede plaatsen op Demantur RS2 N.O.P. (v. Vivaldi) in Grade IV sportief revanche door in de kür Demi Haerkens te verslaan. Haerkens werd nu tweede met haar Gribaldi-dochter EHL Daula.

In de kür van de Grade V bestond er geen twijfel wie er zou winnen. Frank Hosmar en Alphaville werden met 76.492% door de juryleden unaniem op de eerste plaats gezet. Geen enkel cijfer op de protocol kwam onder de 7. De Belg Kevin van Ham werd tweede op Eros van ons Heem (). Britney de Jong kwam in de kür niet aan de start met haar Caramba (v. Tuschinski).

Grade IV

In de Grade IV was het spannend wie de kür zou winnen. Het ging weer tussen Sanne Voets met Dematur RS2 N.O.P. en Demi Haerkens met EHL Daula. Voets reed een mooie, foutloze harmonieuze kür wat met 77.392% werd beloond. Twee juryleden plaatsten haar op de eerste plaats, het jurylid bij B zag Demi Haerkens op de eerste plaats. De kür van Haerkens en EHL Daula verliep ook heel goed. Haar score kwam uit op 76.750%. Ook Neel van Klei – Schakel reed een sterke kür op de Vivaldi-zoon Edison. Het paar kreeg 74.900% en een derde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook