Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Ferdeaux niet naar Jumping Amsterdam

Kirsten Brouwer met Ferdeaux. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Lichte Tour-combinaties streden de afgelopen maanden voor deelname aan de Prix St. Georges op Jumping Amsterdam. De winnaars van deze zes selectiewedstrijden bemachtigen het felbegeerde ticket, daaronder Kirsten Brouwer met Ferdeaux (v. Bordeaux). De KWPN-hengst neemt echter niet deel, in plaats daarvan start Brouwer met Sultan des Paluds (v. Soliman de Hus).

Voor Sultan des Paluds, vorig jaar winnaar van wereldzilver bij de zevenjarigen in Ermelo en (gedeelde) lijstaanvoerder na de Subtopselecties voor de KNHS Indoorkampioenschappen, wordt het zijn debuut in de Prix St. Georges.

De overige vijf ruiters die zich selecteerden en morgen van start gaan zijn Vai Bruntink, Adelinde Cornelissen, Ilse van Cranenbroek, Patrick van der Meer en Mara de Vries.

Verder is de rubriek aangevuld met negen andere combinaties. Daaronder Diederik van Silfhout met Dahlhoff, Danielle van Mierlo met Dayano, Jennifer Sekreve met San Siro en Lotje Schoots met Zamora. Beste zes combinaties van de Prix St. Georges kwalificeren zich voor Intermédiare I kür op muziek op zaterdag.

Klik hier voor de startlijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook