Ga naar hoofdinhoud

Laatste start Jessica von Bredow-Werndl en Zaïre voor babybreak

Jessica von Bredow-Werndl en Zaïre Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op Indoor Brabant verschijnt de zwangere Jessica von Bredow-Werndl voorlopig voor de laatste keer tussen de hekjes met de merrie Zaïre, voor haar 'babybreak'. De Duitse dressuuramazone verwacht in augustus haar eerste kind. Von Bredow-Werndl liet eerder weten nog wel met Unee BB (v. Gribaldi) de wereldbekerfinale te willen rijden.

Vorige maand werd bekend dat von Bredow-Werndl zwanger is. Via Facebook laat de amazone weten veilig aangekomen te zijn op de laatste wereldbekerkwalificatie in Den Bosch met haar KWPN-merrie Zaïre (v. Son de Niro), ook wel Püppi genoemd.

Gevoel volgen

Bij de aankondiging van haar zwangerschap gaf von Bredow-Werndl al aan het wereldbekerseizoen af te willen maken, maar wel haar gevoel te blijven volgen.

Bron: Facebook/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook