Ga naar hoofdinhoud

Langehanenberg wint opnieuw met Damsey

Een paar weken geleden debuteerde Helen Langehanenberg met haar nieuwe aanwinst Damsey en wonnen direct de korte Grand Prix-proef en werden tweede in de Grand Prix. Gisteren op de subtopwedstrijd in Riesenbeck herhaalden zij dit staaltje in de verkorte Grand Prix. Ook Ingrid Klimke was naar Riesenbeck gekomen en werd eerste en tweede in de Duitse S*-proef.

Als eerste ging Helen Langehanenberg met de Dressage Royal-zoon Damsey van start in de verkorte GP. Ondanks een patser in een pirouette sloot het paar de proef met 73,023% af. Niemand kon dit resultaat meer verbeteren. Heiner Schiergen werd tweede op de jonge paarden finalist van Verden Discovery (v. Dimaggio) met 71,783%. Marcus Hermes en Royal Mirage werden met 70,271% derde.

Ingrid Klimke was de beste in de Duitse S*-proef. Ze won met de Fürst Grandios-dochter Geraldine met 73,333%. Ook de tweede plek was voor Klimke, nu met de hengst Franziskus (v. Fidertanz). Het paar scoorde 72,523% en bleef Ann-Christin Wienkamp op de goedgekeurde Sandro Hit-zoon Spirit of Westfalia net voor (72,207).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/St. Georg

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook