Ga naar hoofdinhoud

Langehanenberg wint Spécial Exloo, Tucker tweede

Helen Langehanenberg hier met Damsey FRH Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Topamazone Helen Langehanenberg bleek onverslaanbaar in de Spécial in Exloo. Met Hollywood (v. Herzensdiep) reed de Duitse naar 70,468%. Ze werd op de hielen gezeten door Australische Nederlander Tristan Tucker, die met Zephir O (v. Sunny Boy) tot 69,128% kwam.

Derde werd de Britse Emma Hindle en Diesel 8 (v. Vivaldi). Het deelnemersveld van de driesterrendressuurwedstrijd was vandaag verdeeld over de Spécial en de kür op muziek. Er reden verder geen Nederlandse combinaties mee in de Spécial.

Lees ook: Lucie Louws tweede in Exloo: ‘Niet normaal zo vet’

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook