Ga naar hoofdinhoud

Laurens van Lieren wint laatste subtopselectiewedstrijd

Laurens van Lieren Laterna subtopAfgelopen weekend vonden de laatste subtopselectiewedstrijden plaats in Emmen, Uden en Oudkarpsel. In Oudkarpsel hield Laurens van Lieren met Laterna (v. Corrado) zijn concurrenten achter zich. In Emmen was Joyce Heuitink oppermachtig, Seth Boschman won in Uden.

Subtop Oudkarpsel
Patrick van de Meer eindigde in de Prix St. Georges met Uzzo (v. Lancet) achter Laurens van Lieren. Desiree Senden pakte met Noblesse (v. Cabochon) de derde plek. In het ZZ-zwaar jaalde Kim Thijssen met Gameboy (v. Gribaldi) de hoogste scores. In het ZZ-licht deed Tommie Visser met GP People’s Santo Domingo (v. Krack C) hetzelfde.

Subtop Emmen
In Emmen was Joyce Heuitink met Wup (v. Welt Hit II) onverslaanbaar in de Prix St. Georges, ze hield Gwen Brinksma met Nirwana (v. Amaretto) en Engie Kwakkel met Sam (v. Ferro) achter zich. In het ZZ-zwaar was Emmelie Scholtens met Uphill (v. Oscar) twee keer onverslaanbaar. Ze won ook een ZZ-licht proef met Union Jack NL (v. Apollonios), de tweede proef won Ron de Craemer met Mc Larren (v. Corleone). 

Subtop Uden
Seth Boschman zette dit weekend een mooie score van 71,45 procent neer en won daarmee van Imke Schellekens-Bartels met Hunter Douglas Rhapsody. Robin Beekink eindigde met Pablo (v. Drossan) op de derde plaats. In de ZZ-licht was Angela Krooswijk twee keer oppermachtig met BMC Roman Nature (v. Roh Diamant), in de tweede groep wonnen zowel Marieke Pijnenburg als Jacqueline Noorbergen een proef. In de ZZ-zwaar won Michelle van Lanen beide proeven met Incredible (v. Voltaire). 

De halve finale van het KNHS-subtopkampioenschap is van 27 tot en met 29 februari in Deurne. De finale is van 13 tot en met 15 maart op het KNHS-centrum in Ermelo.

Bekijk hier de selectiestanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.