Ga naar hoofdinhoud

Leida Collins domineert LT Hulten

Foto Lonneke Ruesink

In de Prix St. Georges van Hulten was Leida Collins afgelopen weekend haar eigen concurrent. Ze won de proef met 67%  met Undigo, waarmee ze haar rentree maakte nadat hij een jaar geleden gecastreerd werd. Met Woodstock volgde ze op de tweede plaats.

Marjan Dorrestein bleef met Waldemar net onder de 65% en werd daarmee derde. Pieter Ton won met Veff’s Falco de Intermédiaire I.

Lees vandaag alles over de subtop wedstrijd in Hulten in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook