Ga naar hoofdinhoud

Leunus van Lieren: ‘Buitengewoon ongelukkige timing’

Exclusief
Leunus van Lieren met Double Dutch en Thamar Zweistra - Foto: Leontien Ruissen

De kersverse B-kadercombinatie Thamar Zweistra met Double Dutch (v. Johnson) kan volgende week niet van start gaan in de Nations Cup op CHIO Aken omdat de hengst niet fit is. "Een buitengewoon ongelukkig timing", vertelt Leunus van Lieren aan Paardenkrant-Horses.nl.

“Waarschijnlijk is er niet zo veel aan de hand maar hij is niet fit to compete”, vervolgt Van Lieren over het uitvallen van de negenjarige Double Dutch.

Geen risico

“Aken is een enorme belevenis en een van de mooiste wedstrijden van de wereld. Maar ondanks dat het Aken is, wil ik geen risico nemen en toch m’n eigen lijn volgen.”

Van Lieren verwacht dat Double Dutch binnen nu en een paar weken weer in training is. “Hij heeft nu even een beetje vakantie en is behoorlijk fris.”

Bondscoach Rien van der Schaft liet gisteren weten dat hij de vrijgekomen teamplek heeft ingevuld met Marieke van der Putten en Zingaro-Apple (v. Painted Black).

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook