Ga naar hoofdinhoud

Lichte Tour-selecties voor Jumping Amsterdam zaterdag van start

Edward Gal met Glock's Zonik op Jumping Amsterdam. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Donderdagavond 26 januari krijgen nationale dressuurruiters de kans om te rijden in de Prix St. Georges op Jumping Amsterdam 2017. Zaterdagochtend wordt de kür op muziek op Intermédiaire I-niveau verreden. Deze is open voor de zes best geplaatste combinaties van de Prix St. Georges op donderdag.

Op de laatste editie van Jumping Amsterdam was Edward Gal met Glock’s Zonik (v. Blue Hors Zack) de overtuigende winnaar van deze rubriek. De inmiddels gescheiden combinatie Emmelie Scholtens en Dorado (v. Krack C) werden tweede en Diederik van Silfhout betrad na zijn kür met Bon Jovi (v. UB40) de derde plaats van het Amsterdamse podium.

Deelname aan Jumping Amsterdam in de Lichte Tour is uitsluitend mogelijk door kwalificatie in één van de zes voorselecties. De winnaars van deze selecties ontvangen een startbewijs voor Jumping Amsterdam. Inschrijven kan via www.mijnknhs.nl.

Selectiewedstrijden

1 oktober, Emmeloord
23 oktober, Liempde
6 november, Delft
9 december, Utrecht
27 december, Bathmen
29 december, Nieuw en Sint Joosland

Klik hier voor het selectiereglement.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/JumpingAmsterdam

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook